A Holló Company vállalat 2011. január 10-én alakult meg azzal a céllal, hogy a Nagyrét Mezőgazdasági Szövetkezet számára pénzügyi és logisztikai hátteret nyújtson. Abban az időben a Nagyrét Szövetkezet tagjai nem tudták finanszírozni saját gabonatároló silók megépítését. A Holló család felvállalta, hogy megszerzi a pénzügyi forrásokat és a cég által építtetett silókat bérbe adja a szövetkezetnek, megosztva ezáltal a mezőgazdasági termelés és együttműködés területén szerzett saját tapasztalatait.

Holló Róbert a Mezőgazdasági Szövetkezet igazgatója 2017-ig aktívan dolgozott mind a két cégben, irányt mutatva fiainak Róbertnek, Ronaldnak és Rolandnak, hogy közös munkával minél jobb eredményeket érjenek el.

         Róbert, Ronald és Roland sok éve szorosan együtt dolgozva, nemcsak a szántóföldi növénytermesztésben sikeresek, hanem kitűnő eredményeket értek el a sertéstenyésztés és hizlalás területén is.

          2015-ben megalakult a Topigs Norsvin AIM Doroslovo Sertés Mesterséges Termékenyítő Központ, mely hihetetlen gyorsasággal tesz szert egyre nagyobb piaci részesedésre Szerbiában. A gyors növekedés egyik oka az alapítók és a dolgozók minőség iránti elkötelezettsége.

          Az évek során olyan rendszert alakítottak ki, amely megkönnyíti az emberek számára a növénytermesztési és állattenyésztési tevékenységek végzését és jobb keresetet biztosít számukra. Jelenleg, körülbelül 20 alkalmazott dolgozik a rendszerben részt vevő vállalatoknál és gazdaságoknál, akik ezáltal rendszeres jövedelmet és megélhetést biztosítanak családjaik számára.

Figyelembe véve a fejlődési tendenciákat és az üzlet növekedését, megszületett a döntés a vidéki életbe való befektetésekről, a növénytermesztés és állattenyésztés fejlesztéséről Doroszlón és környékén.

Ennek a stratégiának köszönhetően új munkahelyeket hozunk létre, és az így felvett dolgozók szakmai tudásukkal hozzá tudnak járulni a vállalat fejlődéséhez.